Käytiin sitten ystävän kanssa parilla kirppiksellä pyörimässä. Ensimmäisestä jäi käteen skräppäys materiaalia ja toisesta hame ja pitsiliinoja.

Näistä olisi tarkoitus sitten kehittää jotain jännää. :D
Tuon hameen kanssa kävi hassusti, kun kävin kokeilemassa sitä
josko se olisi sopiva ja sitten kun olin saanut sen päälle ja tuumannut, että näyttää ihan hyvältä niin äitipä se soitti, että olen myöhässä.

Oltiin ystäväni kanssa hyvinkin sitä mieltä, että ajallammehan me olemme, mutta emme olleet katsoneet omia kännyköidemme kelloja kertaakaan, vaan katselleen äidin auton kelloa. Siinä sitten nopeasti napattiin ostokset ja mentiin maksamaan ja huristeltiin pois. Vasta jälkeen päin tuli mieleen, että oliko se hame hyvän kokoinen vai ei?
Siinä kiireessä en ollut ennättänyt ajatella asiaa ja ostin sen vain.

Nyt kotona sitä vähän paremmin testasin ja tuumasin, että onhan se vähän kapea, mutta ihan nätti ja kyllä se siitä kunhan siihen tottuu.

Sitten iski nälkä ja piti alkaa tekemään ruokaa ja satuin sitten katsomaan uutta pientä kasvimaatani. Tarkoituksena on kasvattaa basilikaa, oreganoa ja ruohosipulia. Ja huomasin, että joku  niistä on alkanu itämään!

Ohessa huono kuva. Kamera huurustui kun yritin ottaa kuvaa pikkuisistani :)

Olen onneni kukkuloilla. Hyvä kirppis reissu ja pikkuiset alkavat kasvamaan vaikka pelkäsinkin, että niillä on liian kylmä siinä, mutta se on valoisin paikka mitä tässä kämpässä omistan.