Vaikka koulun tehtävien dethlinet kurkkaavat jo kulman takaa ja paniikki iskee, meikäläinen kaiken kii-reen keskellä päätin sitten tehdä kahden päivän pituisen siivous rumban ja kävimpä vielä kukkia poimi-massa.

Äiti soitti päästään töistä, että lähdetäänkö poimimaan auringon kukkia ja tässä on työn tulos.  

 






Kaiken tämän kiireen keskellä kerkisin käymään Italiassa, Roomassa. Jos joskus saan aikaiseksi matkapäiväkirja-blogin laitan kuvia matkaltani sinne. Matkaa varten sain aikaiseksi virkatun vyölaukun.



Alun perin siitä piti tulla keltainen korsettivyö, mutta mambolanka oli siihen vähän liian paksu ja olin aikoinani purkanut sen, siihen asti etten enää löytänyt langan päitä. Muistin pitkulaisen pätkän virkattua kaitaletta ja lähdin siitä sitten suunnittelemaan työtä eteenpäin, että sain halluamani vyölaukun. Pari kierrosta vihreää, 6 kulmio, napit nappikaupasta ja sitten yritin ommella koko helahoidon ompelukoneella kasaan, mikä sitten ei onnistunutkaan ihan niin hienosti. Alalanka veti solmuun ja työ ei muutenkaan oikein mahtunut paninjalan alle. Piti tuo ruskea nauha ommella kiinni työhön. Mökki reissulla sitten väänsin pari neulaa kunnes sain työni kasaan.