Pika kirjoitus ennen kuin lähden töihin.

Eilisen päivityksen jälkeen kävin sitten parin tunnin vaihtelevalla auringon paahteella. Onpa taas hienosti kirjoitettu. Rannalla kävin kastelemassa varpaat juuri vähän ennenkuin lähdimme ja vasta kuumassa autossa soimasin itseäni, etten oikeasti käynyt paremmin pulahtamassa.

Olen enemmän auringon palvoja kuin uimari. Pelkään hieman vettä, enkä liiemmin kauhean hyvin osaa uida ja kaiken kukkuraksi olen todellinen vilukissa ja vesi tuntuu ilkeän kylmältä.

Rannalta huristeltiin kotiin ja kerkesin haukkaamaan leipää ennen sovittua tapaamista torin kupeessa. Tapasimme ystäväni kanssa sitten torilla ja kiertelimme, ennen kuin Abreun oli määrä esiintyä. Torilta ei jäänyt käteen muuta kuin aivan ihana ruskea valkopilkullinen hellehattu. Pidänkin tätä tästä lähtien auringonpaahteessa työskennellessäni.

Sitten kuulimme jo kun Abreu alkoi laulamaan ja lähdimme tunkeutumaan ihmismassan läpi kohti lavaa. Pieniä faneja riitti. Ihailimme Annan kauneutta ja lavakarismaa.  Tuli itsellekin tunne, että tarvitsee käydä kampaajalla ja värjätä astetetta tummemmaksi ja ehkä vaaleampia raitoja.

Sitten Anna lauloi jo viimeisen laulunsa ja me tunkeuduimme pois. Kiertelimme lopun torista ja ostimme mansikoita -  ei ilmankaan voi lähteä! Sain jopa virkkaus ehdotuksen. Ystäväni on haaveillut virkatuista tyynyliinoista ja minä lupautusin sellaiset hänelle virkkaamaan. Nyt sitten katsomaan jos löytyisi joku kaunis virkkaus ohje.

Kiireesti kotiin, suihkuun ja vaatteet takaisin päälle ja kohti elokuvateatteria. Kävin nostamassa rahaa kun huomasin, että Harry Potter yöennakkonäytökseen oli riittävästi väkeä. Näytös alkoi puolikymmeneltä ja itse olin kymmentä vaille yhdenkäsn siellä. Jonoa riitti tielle asti ja siitä se lähti pikkuhiljaa kaartumaan jonnekin kauas. Olin onnellinen, että tulin ne kymmenisen minuuttia etuajassa. Odotin ystäviäni ja lopulta pari heistä tuli aivan viime minuuteilla. Onneksi ongelma ei ollut suuri sillä ostimme liput vitkastelijoille.

Istuimme kaksi ja puoli tuntia katsomassa Potteria joka loppui aika hyvin siinä kahdentoista maissa. Minä kiiruhdin kotiin, että jaksan lähteä töihin - pitäisi tässä alkaa kohta valmistautumaan, työt alkavat puolen tunnin päästä..

Nyt syömään aamupalaa ja laittautumaan töitiä varten ja pakkaamaan eväät! Toivon, että aurinko paistaa viellä kuuden aikaakin :P Jos leiriytyisi uuden hatun kanssa aurinkoiselle paikalla ja leiriytyisi vaikka Potterin tai virkkuu koukun kanssa aurinkoon.