Eilen oli kiva päivä.
Oltiin poikaystäväni kanssa käymässä parissa kirppiksessä ja kaupungilla oli jonkin asteinen joulun avajainen. Kirppikseltä löytyi vanhan ajan herätys kello, joka tänä aamuna harmikseni ei herättänytkään minua. Kyllä minä sen vedin, mutta mitään ei tapahtunut klo 10 aikoihin. No, ainakin kauheaa meteliä se pitä ja kyllä se kulkee, mutta soida se ei osaa. Ehkä sen takia vanha omistaja siitä luopui.

Uskon myös tuoneeni kellon mukana kummituksen. Ehkä edellinen omistaja kuollessaan siirtyi kelloon? Tehdessäni läksyjä ja kuunnellessani musiikkia takaani kuului rapinaa. Aivan kuin lehtikopassa joku olisi rapistellut. Tämäkin kuului useampaan otteeseen ja menin ihan tarkistamaan ettei ketään ole siellä kopassa, mutta ei mitään. Se kuului samasta suunnasta missä kello oli. Ruokapöydän päällä. Musiikkikin mystisesti välillä hiljeni ja minä laitoin sitä kovemmalle. Tätä tapahtui muutamaan otteeseen. Muuta kummaa ystäväni kellonasukki ei ole tehnyt. Pitää nyt tarkastella tilannetta.
 

Ohessa kuva kellosta, jonka mahdollisen kummituksen innoittamana hieman muokkasin. Kuva tärähti ja huomasin sen vasta kuvat koneelle siirrettyäni, enkä jaksanut ottaa uutta. Se näyttää vanhennettuna aika hyvältä.

Sain takin hihan suun resorit valmiiksi ja eilen ompelin ne paikoilleen. Piparit ja sormustin olivat tukena tuossa urakassa.

 

Poikaystäväni tuli tänään kipeäksi. Ihmettelinkin, että hänelle torstaina ei maistunut ruoka kun olimme vanhempieni luona. Eilen hän kyllä söi hyvin, mutta valitti väsymyksestä. Itsekkin olen ollut väsynyt, mutta laitan sen opinäytetyön aiheuttaman stressin piikkiin ja pimeyden. Tänään hän sitten siirtyi takaisin Turkuun tartuttamasta muita. Kuitenkin itse aion tropata itseni kunnolla ja aloitan näillä eväillä

C-vitamiinia monessa muodossa. Tämän lisäksi inkivääri teetä, paljon hedelmiä ja pitäisi marjojakin jossain muodossa syödä. Voisi tehdä kiisseliä ja puuroa! Nami! Ja mikä sen paremmin terveenä pitää kun liikkuminen ulkoilmassa auringon paisteessa (jos se joskus suostuisi kurkkimaan pilvien takaa), ystävien tapaaminen, olla turhaa huolehtimasta turhista asioista ja kun huulet kaartuvat korvia kohti uskoen että ei tässä mitään kiepäksi tulla niin eiköhän siinä ole aika hyvät eväät. 

Pysytään terveenä!!