Nyt ei ole vähään aikaan oikein mikään onnistunut..

Pyörisin netissä ja selasin eri blogeja ja eteeni osui Kissankehdon blogi ja siellä oli aivan hienosti tehty vanhasta t-paidasta toppi. Itsekkin halusin kokeilla, mutta kun en mikään ompelija ole.. niin tuolla lattialla se makaa edelleen.

Itselläni oli hieman pienehkö tuo t-paita mistä lähdin jalostamaan tätä toppia.. noh.. kävin sitten eurokankaan tilkku osastolla ja ostin vähän lisää kangasta, että helmaan saa lisää leveyttä. Noh..
Ostin sitten jotain silkin kaltaista ei kovin joustavaa kangasta ja jatkoin innokkaana puuhia, kunnes tuumasin, että voihan nenä... eihän tuo jousta, niin enhän minä saa sitä päälle kun on hyvä, että saan tuon yläosan päälle.
Siinä sitten leikin kuminauhan kanssa ja kehitin kaikkea mutta ei siitä sitten tullut yhtään mitään. Jos tekisi kuminauha kujan ja tekisi silleen jonku rypytys systeemin??? ( Nyt joku vaatetus alan tyttö miettii että miksi kaikki yrittävät tehdä asiat niin vaikeasti)

Lopulta puoli kahdentoista maissa annoin periksi ja menin sänkyyn mököttämään ja katsomaan masennus ohjelmaani. Tänään sitten päätin, että jos siihen tekee sen kujan ja sitten vielä ompelee vetoketjun (jossa ompelemisessa en todellakaan ole hyvä) niin ehkä saan sen päälleni joskus.. 

Koska projektini hieman masentaa minua en halua lisätä siitä kuvia, että sinne kissankehtoon katsomaan mitä meikä yrittää. Ehkä jos saan sen valmiiksi heitän tänne hyvin erilaisen luomuksen kun tuo kissankehdon ihana keveän oloinen luomus.. Oma tuntu niin tönköltä..

Ettei mene vain hampaitten puremiseksi

******

1239263918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Jäät lähtivät

1239263996_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Käytiin vähän ystävän kanssa katsomassa lintutornia. Varmuuden vuoksi saappaat jalkaan, jos onkin märkää. Eivät ole kylläkään minun saappaat.